NUMERO DI BOTTIGLIE PRODOTTE N° 2466 DA 0,75 LT – N° 100 DA 1,5 LT
VINIFICAZIONE
CONTENITORI Inox
FERMENTI SELEZIONATI NO
TEMPERATURA DI FERMENTAZIONE 28 ° C
MACERAZIONE 20 gg.
PRESSATURA VINACCE Torchio idraulico
FERMENTAZIONE MALOLATTICA SI
AFFINAMENTO
CONTENITORI Botte Rovere 10 Hl – 20 Hl
DURATA 3 anni
CHIARIFICA No
FILTRAZIONE No
AFFINAMENTO IN BOTTIGLIA 12 mesi
CARATTERISTICHE ANALITICHE
GRADO ALCOLICO 14,77
AC. TOTALE ( G / L )5,00
AC. VOLATILE NETTA ( G / L ) 0,63
ANIDRIDE SOLFOROSA TOTALE ( MG/ L ) 77
ANIDRIDE SOLFOROSA LIBERA ( MG/ L ) 17
ESTRATTO SECCO NETTO ( G/ L ) 26,90
NOTE DI DEGUSTAZIONE
ESAME VISIVO
ESAME OLFATTIVO
ESAME GUSTATIVO
By clicking accept, you agree to the usage of cookies from this website, third parties and other similar technologies used to improve your user experience while exploring this page, to analyze your interaction with our content and for offering relevant ad content on this page and other providers . Please go to this link for further information about your privacy options. You can revoke this agreement anytime.