NUMERO DI BOTTIGLIE PRODOTTE6450 da 750 ml
108 da 1500 ml
VINIFICAZIONE
CONTENITORIInox
FERMENTI SELEZIONATINO
TEMPERATURA DI FERMENTAZIONE30 ° C
MACERAZIONE20/40 gg.
PRESSATURA VINACCETorchio idraulico
FERMENTAZIONE MALOLATTICASI
AFFINAMENTO
CONTENITORIGarbellotto 40 hl- Mittelberger 10 hl
DURATA3 anni in legno
CHIARIFICANo
FILTRAZIONENo
AFFINAMENTO IN BOTTIGLIA12 mesi
CARATTERISTICHE ANALITICHE
GRADO ALCOLICO14,09%
AC. TOTALE (g/l)5.2
AC. VOLATILE NETTA (g/l)0.63
ANIDRIDE SOLFOROSA TOTALE (mg/l)27
ANIDRIDE SOLFOROSA LIBERA (mg/l)9
ESTRATTO SECCO NETTO (g/l)25.2
By clicking accept, you agree to the usage of cookies from this website, third parties and other similar technologies used to improve your user experience while exploring this page, to analyze your interaction with our content and for offering relevant ad content on this page and other providers . Please go to this link for further information about your privacy options. You can revoke this agreement anytime.