NUMERO DI BOTTIGLIE P RODOTTEN° 6466 DA 0,75 LT – N° 100 DA 1,5 LT
VINIFICAZIONE
CONTENITORIInox
FERMENTI SELEZIONATINO
TEMPERATURA DI FERMENTAZIONE28 °C
MACERAZIONE22 gg.
PRESSATURA VINACCETorchio idraulico
FERMENTAZIONE MALOLATTICASI
AFFINAMENTO
CONTENITORIBotte Rovere 10 Hl – 20 Hl – 40 Hl
DURATA3 anni
CHIARIFICANo
FILTRAZIONENo
AFFINAMENTO IN BOTTIGLIA12 mesi
CARATTERISTICHE ANALITICHE
GRADO ALCOLICO15,30
AC. TOTALE ( G / L )4,9
AC. VOLATILE NETTA ( G / L )0,63
ANIDRIDE SOLFOROSA TOTALE ( MG/ L )82
ANIDRIDE SOLFOROSA LIBERA ( MG/ L ) 23
ESTRATTO SECCO NETTO ( G/ L ) 27,6
NOTE DI DEGUSTAZIONE
ESAME VISIVO
ESAME OLFATTIVO
ESAME GUSTATIVO
By clicking accept, you agree to the usage of cookies from this website, third parties and other similar technologies used to improve your user experience while exploring this page, to analyze your interaction with our content and for offering relevant ad content on this page and other providers . Please go to this link for further information about your privacy options. You can revoke this agreement anytime.